dissabte, 21 de febrer del 2015

Del Pla de Mir al llac de l'Aude al Capcir



    Anem al Capcir per fer una passejada sobre la neu. Sortim del Pla d'en Mir a les Angles en direcció cap al  llac de l’Aude.
   Neva quan iniciem la ruta, L’itinerari està ben senyalat, amb una llargada d’uns 12 km d’anada i tornada i uns 300 m de desnivell
    Pugem per l’itinerari més directe Passem per la cabana del Pla del Buc que està oberta i en molt bones condicions en canvi el refugi Bernadí roman clos.
    Comença a nevar copiosament. Els flocs de neu ara són grans. La neu és flonja, avancem amb les raquetes que s’enfonsen a la neu.

   És meravellós l’ambient, el paisatge, el silenci i la pau que és respira quan neva. Et reclou en la intimitat i t’embolcalla un mantell que és pura delícia


     Al final el sol treu el cap embolicat amb els núvols Hem fet un passeig hivernal per sota i sobre la neu. Una agradable excursió molt recomanable.
Del Pla de Mir al llac de l'Aude

4 comentaris:

El pare ha dit...

Ni una nevada constant t'impedeix de fer un bon nombre de bones fotografies, Maria.
Tens tota la raó en definir la sensació que produeix caminar pel bosc en plena nevada, ho he fet en alguna ocasió i sempre l'he sentit.
Una abraçada.

Racons de la nostra terra ha dit...

Manel, era una excursió senzilla que la neu va vestir i donar aquell toc de màgia inesperat!
una abraçada

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Comparteixo l'especial sensació de caminar quan neva. Tot i que diferent, s,assembla en certa manera a caminar pel bosc amb boira ploranera.

Racons de la nostra terra ha dit...

No ho havia pensat però tot és possible, depèn de la sensibilitat de cadascun i també del moment, oi?

entrades al bloc