dissabte, 30 de juny del 2012

La marxa popular de les Valls d'Àneu


La marxa popular de les Valls d’Àneu ha estat una caminada fantàstica pel paisatge, el bon temps que ens ha acompanyat, la verdor intensa dels prats amb el contrapunt de flors escampades arreu, els arbres que ens han protegit de la solellada, la remor de l’aigua baixant per torrents, rierols i rius i...la bona companyia.
La caminada s’inicia a Esterri d’Àneu amb un recorregut de 20Km. amb desnivells de no massa dificultat (500m.) i amb un terreny del tipus corriol de muntanya en quasi tot el recorregut, tret de la sortida i l’arribada i alguns trams en que creuem la carretera.

De marxa popular de les Valls d'Àneu
Iniciem la marxa al Poliesportiu d’Esterri, sortint en direcció al Pont Romànic i allà enfilem el camí vell cap a Isavarre, on seguim cap a Sorpe, poc després, ens endinsem a la Mata de València, seguim fins al final del bosc i desprès per la solana cap a Son, a continuació passem molt a prop de Jou i, finalment, cara avall cap a Esterri de nou.

De marxa popular de les Valls d'Àneu


* *

4 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Deunidó quina colla de gent! Ara, tanmateix s'ho val, és molt bonic tot.

Racons de la nostra terra ha dit...

Si que hi havia molta gent, sobretot al principi que feiem fila índia pel corriol, però després la gent s'escampa degut als diferents ritmes i no es nota gairebé que som uns quants que fem camí plegats! per altra banda com molt bé tu dius val la pena fer el recorregut!

El pare ha dit...

Hola Maria,
Són impressionants les primeres imatges amb la corrua de gent que sembla que no s'acabi mai. El paisatge, com bé dius, i millor deixes veure, és impressionant, una autèntica bellesa.
Gràcies per compartir-ho.
Una abraçada.

Racons de la nostra terra ha dit...

Gràcies Manel!
És un lloc preciós i vam disfrutar molt!
Una abraçada

entrades al bloc