divendres, 23 de maig del 2008

La Màquina de Tren - massís de Sant Llorenç







De racons de la nostra terra


La màquina de tren és una roca que pertany a la Serralada de Sant Llorenç del Munt, des de casa, de tant en tant i sobretot quan ve el bon temps puc veure com es pon el sol darrera tot formant un esclat de llum i color.

5 comentaris:

ULISES888 ha dit...

Hola moza¡ soy uno mas de esta red de fotoblos y te comento que te he añadido a mis enlaces....espero mas fotos tuyas...:)....Ulises...(Enrique)

David Soler ha dit...

Hola Maria. Jo també m'hi he apuntat, trobo que ha estat una molt bona idea fer aquesta xarxa de blocaires a partir de Panoramio. El meu:

http://geodsoler.blogspot.com/

Ja ens anirem saludant! David

EFG ha dit...

Hola María. Merci per la benviguda. la veritat és que estan molt xulos tots aquests blogs. Ja aniré visitant aquests racons del Vallès tan familiars per mí.

Salutacions de Terrassa !!

Eric.

ULISES888 ha dit...

Hola Maria gracias por tu comentario, te esta quedando un blog muy completo con las explicaciones y tienes unos atardeceres realmente asombrosos sobre todo el de la cabecera del blog que bellisimo....Felicidades.....Ulises

antoniomora.verges@blogger.com ha dit...

Sóc l'Antonio Mora Vergés, vei com tu de Castellar del Vallès

el Feliu Añaños Masllovet estarà encantat de rebre fotografies teves fananos@moianes.net

També si vols et pots afegir als que mentre caminem recollim material per www.moianes.net , coneixercatalunya.blogspot.com i l'oferim en un i altre lloc de forma lliure i gratuïta. No paguem quotes, ni donem punts, ni copes - fora d'algun esmorzar de forquilla i ganivet -

Gràcies pels teus comentaris

entrades al bloc